Επιλογή Σελίδας

 

 

 

 

 

 

 

 

Game of Thrones Box – Standard Edition

NIGHT'S WATCH T-SHIRT

«…Είμαι το σπαθί στο σκοτάδι. Είμαι ο φρουρός στις επάλξεις. Είμαι η φωτιά που κρατά μακριά την παγωνιά, το φως που φέρνει την αυγή, το κέρας που ξυπνά όσους κοιμούνται…»

Το t-shirt της Νυχτερινής Φρουράς. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο fan του Game of Thrones…(Official HBO licensed product)

COASTERS

Δώσε μία νότα από τα Επτά Βασίλεια στο τραπέζι σου με τέσσερα σουβέρ με τους σπουδαιότερους Οίκους του Γουέστερος. (Official HBO licensed product)

 

ΒΙΒΛΙΑ & GRAPHIC NOVELS

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι χειμώνες διαρκούν δεκαετίες ολόκληρες, βασιλείς και βασίλισσες, ιππότες και μάγοι, ευγενείς και δολοφόνοι, βρίσκονται αντιμέτωποι σ’ ένα θανατερό παιχνίδι… το Παιχνίδι του Στέμματος. Το πρώτο βιβλίο της σειράς που ενέπνευσε την ομώνυμη τηλεοπτική παραγωγή του HBO.

ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ

Ένα ταξίδι στα Επτά Βασίλεια και το μαγευτικό κόσμο του Γουέστερος σε μια εικονογραφημένη περιπέτεια, η οποία αποτελεί προοίμιο της συναρπαστικής σειράς του G.R.R. Martin που ενέπνευσε την τηλεοπτική υπερπαραγωγή GAME OF THRONES.

ΒΙΒΛΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Σε έναν κόσμο όπου οι γάμοι είναι κόκκινοι, η φωτιά πράσινη και τα χρέη πληρώνονται σε χρυσό, εκατοντάδες μοναδικές εικόνες ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες ενός μοναδικού βιβλίου ζωγραφικής, με 45 αποκλειστικές εικονογραφήσεις, χάρη στις ζωντανές περιγραφές και τις αποκαλυπτικές λεπτομέρειες του George R.R. Martin.

ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ

Ένα σετ με 5 κονκάρδες εμπνευσμένες από το μοναδικό κόσμο του Game of Thrones! (Official HBO licensed product)